Усім привіт! Нещодавно волонтери благодійного фонду “Архангел світла” завітали з допомогою до сім’ї семирічної уродженки Києва Валерії, що має серйозні проблеми зі здоров’ям. Батькам дівчинки було передано продуктовий набір від благодійних організацій “World Central Kitchen” та “GoodWill”, а також пелюшки й гігієнічні засоби.
Також, ми продовжуємо допомагати родинам вимушених переселенців, що наразі проживають у м. Київ.
Друзі, ми ще раз хочемо подякувати усім, хто долучається до зборів гуманітарної допомоги. Завдяки вам, ми маємо змогу допомогти більшій кількості діток та людей, що потребують підтримки!
Продукти харчування, медикаменти, одяг та засоби гігієни – усе це ви завжди можете пожертвувати нашому фонду, а ми знайдемо для речей нових господарів. Також, підтримати нас можна фінансово, задонативши бодай 10 грн на потреби нужденних.
Підтримати / Donate:
[trx_button style=”default” size=”small” color=”#FFFFFF” bg_color=”#84C54E” align=”center” link=”https://pay.fondy.eu/merchants/a87ed465c0a2d716aff358f9bbab7af9c17f64e8/default/index.html?button=144d67de269f39732ccbc0c99ca1c07f8c0b7053″]Допомогти діткам та ВПО фінансово[/trx_button] [trx_button style=”default” size=”small” color=”#FFFFFF” bg_color=”#84C54E” align=”center” link=”https://send.monobank.ua/jar/58zXaVNraC” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Допомогти безпритульним тваринам[/trx_button] [trx_button style=”default” size=”small” color=”#FFFFFF” bg_color=”#84C54E” align=”center” link=”https://archangel-of-light.org.ua/rekviziti-fondu-2/” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Передати продукти, медикаменти, речі тощо[/trx_button]

Paypal: maxsimus9984@gmail.com